Saturday, 25 February 2017

PERKHIDMATAN SEWA KERETA & MINI KATERING TERENGGANU

Assalamualaikum..lama juga admin tak bersiaran dkt blog ni,meh sini admin nak bagitahu yg tempahan sewa kereta untuk raya 2017 dah dibuka,hanya tinggal beberapa buah kereta je lg yg blom di booked..untuk mengelakkan ketiadaan kereta masa hari raya anda boleh booked dgn kami sekrang ye..TERUTAMA kpd anak2 terengganu yg jaoh blik kg nak beraya kan,meh..booking haruslah beserta beberapa dokumen dan deposit..

selain itu,kami juga ada menyediakan khidmat mini katering,segala info boleh tengok di instagram food delivery terengganu..TEMPAHAN RAYA kita hanya open order brownies & creampuff..

SEWA KERETA TERENGGANU
0179792494
www.sewakeretaterengganu.com

MINI KATERING SERVICES
0139183740
intag: food delivery terengganu

No comments:

Post a comment