Sunday, 3 December 2017

SEWA KERETA CUTI SEKOLAH DISEMBER 2017

SEWA KERETA PANDU SENDIRI DISEMBER 2017

Alhamdulillah,jarang-jarang sekali update blog ni tahu tahu dah masuk penghujung tahun 2017. Korang semua cuti mcm ni dah rancang ke nk bercuti kemana?Yang belum dtg ke Terengganu jemput la dtg ke negeri kami,insyaallh kalian boleh abdikan percutian kali ini dengan melawat Terengganu. Yang suka pantai, kerepok lekor, makan nasi dagang tu ha sesuai la dtg Terengganu. Hampir sepanjang jalan boleh tengok keindahan pantai kt sini tau. Seronok la sekali sekala layan the beauty of beach kan...so. Kalau korang paln nk dtg menaiki bus/flight harusla memerlukan kenderaan kan untuk jalan jalan,di sini kami ada menyediakan PERKHIDMATAN KERETA SEWA PANDU SENDIRI dimana korang boleh booking awal sebelom ketibaan korang di Terengganu.

Kami menyediakan beberapa buah kereta dalam bentuk sederhana/mpv. Keadaan kereta yg tip top sesuai dgn kadar harga yg ditetapkan. Ha..lagi satu kalau korang sewa selama 3 hari dan keatas kami akan memberi kadar harga yg terbaik,dimana semua pelanggan kami berhak mendapat diskaun kadar sewa.

so korang boleh tengok link http://www.sewakeretaterengganu.com/
atau boleh terus menghubungi 0179792494/0179361984 utk sebarang kemusykilan atau pertanyaan.


sekali lagi ye,korang boleh ke web http://www.sewakeretaterengganu.com/
atau boleh terus menghubungi 0179792494/0179361984 utk sebarang kemusykilan atau pertanyaan.



No comments:

Post a comment